VILLA MAKEOVER, KARORI

An extensive renovation completley transformed the back half of this traditional Karori villa.  A stunning kitchen and open plan living area now flow out to the sunny back courtyard.  A full wall joinery unit around the feature fireplace add to the majestic feel of this space and the custom made skylights add extra light and interest to the grand kitchen.

SEAMLESS RENOVATION, KARORI

Following on with the existing style of this home, and merging the new into the old, was key on this job. The result is a beautifully renovated home with a seamless flow between the old and the new, so much so that you can’t pick which parts were part of the renovation and which parts were existing.  Small intricate details in the kitchen have added to the overall impact, and the full wall book case in the living area has created a functional design feature.